Blog 1: Van Leiden naar Jeruzalem

Posted: 27 november 2017 by KerkenDier

Aylin is 22, studeert European Studies aan de Haagse Hogeschool en houdt veel van dieren. Als kind wilde ze altijd met dieren werken, iets dat ze nu eindelijk kan doen tijdens haar stage bij het Internationaal Instituut voor Dierethiek (IIAE) in Leiden. Van 10 tot 24 november gaat Aylin op reis naar Israël. In tien blogs nemen we je mee. Vandaag blog 1: Op zakenreis!

Vorige week dinsdag leek een normale stagedag bij IIAE, tot ik aan het einde van de dag ineens te horen kreeg dat ik mee mag op een zakenreis naar Israël! Het duurde eventjes voordat het echt tot me door drong. Toen maakte de schok voornamelijk plaats voor een ‘ik moet nog enorm veel regelen voor die tijd’. Als eerste stuurde ik een appje naar mijn familie met, in hoofdletters: “IK GA NAAR ISRAEL!!’’. Mijn moeder reageerde heel blij met ook allemaal uitroeptekens. Mijn vader en broer waren ook enthousiast, maar weken niet af van hun altijd correcte gebruik van spelling en punctuatie toen ze zeiden ‘gefeliciteerd.’

Vaccinaties halen stond bovenaan het lijstje, dus afgelopen vrijdag zat ik, samen met mijn moeder, in het ziekenhuis voor mijn inentingen. Daar kreeg ik een boekje waarop is aangekruist met welke ziektes ik in aanraking kan komen. Maar zelfs terwijl ik mijn Hepatitis A en DTP-prik kreeg, zat ik nog met een grote lach op mijn gezicht. Deze week ben ik nog druk met de voorbereidingen zoals het kopen van waterschoenen voor de Dode Zee (die dingen heb ik echt sinds mijn jeugd niet meer gezien). Tijdens de zakenreis deel ik mijn avonturen met jullie.