Geef

Bedankt voor je interesse om het werk van Kerk & Dier te steunen. We waarderen je hulp!
Je kunt ons op verschillende manieren helpen.

Donatie
Kerk & Dier, onderdeel van Stichting Ignea, is aangemerkt als ANBI waardoor je gift belastingaftrekbaar is. Vrijwilligers van Kerk en Dier krijgen nooit betaald. Je kunt je gift overmaken voor een van onderstaande doelen:

1. Educatie door Kerk & Dier;
2. Publicaties Kerk & Dier;
3. Educatie Bijbels Natuurhistorisch Museum in Israël.

Je kunt een gift overmaken op onze bankrekening: NL57 TRIO 0391 1657 71
Onze volledige gegevens:

Stichting Ignea
Rapenburg 8
2311 EV Leiden
Kamer van Koophandel: 58344047
RSIN: 852996330
Bankrekening: NL57 TRIO 0391 1657 71
BIC/SWIFT: TRIONL2U

Promoot Kerk & Dier
Je kunt ons werk promoten, volgen en delen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Vrijwilligerswerk
Kerk & Dier is doorlopend op zoek naar vrijwilligers, jong en oud, die willen helpen. Hiervoor hanteren we een minimale bijdrage van minimaal twee uur per week voor een periode van drie maanden. Heb je interesse? Stuur ons dan een berichtje.

Geef lezingen of workshops voor Kerk & Dier
Heb je interesse om intern opgeleid te worden om lezingen of workshops voor Kerk & Dier te geven? Stuur ons dan een e-mail met je CV en motivatie.